Make your own free website on Tripod.com
Puberaal Kabaal
Over Puberaal Kabaal

Home

Over Puberaal Kabaal
Over de leden
Oude en nieuwe activiteiten
Repetities
Prikbord
Foto Album
Leuke en Handige links!
Laat iets van je horen!!
Repertoire

Ons doel

Some organizations have a formal charter; many do not. If our organization has a written charter, we'll include it here. If not, we'll use this area to discuss the reasons our club exists and what our goals are.

Hoe het allemaal begon......

In het begin van 2003 waren er enkele jeugdleden die wel eens wat anders wilden naast het spelen in een fanfare-orkest. Als snel kwam het idee om een dweilorkest op te gaan richten voor de jeugd van U.L.T.O. Rond mei/april kreeg het dweil-orkest meer kleur. Met behulp van twee ervaren dweilorkesten die ook vanuit ULTO zijn onstaan konden wij als snel repeteren voor ons eerste optreden dat plaats vond in juni. Inmiddels hebben we ook vlak daarna ons tweede optreden al gehad. We namen deel aan een dweilfestival en we behaalden daar de 5e plaats. Het jurryraport was zeer tevreden: "de jeugd heeft de toekomst" !!

"Belangrijkste" personen binnen het dweilorkest

Iedereens is natuurlijk belangrijk binnen het dweil-orkest. Er zijn echter ook een aantal leden nodig die  ervoor zorgen dat alles goed loopt. Zo moet je je bij bepaalde personen je eigen afmelden, de een regelt de optredens en de ander zorgt voor de schriftelijke communicatie tussen de leden. Binnenkort zullen hier de namen van deze personen komen te staan met hun taken erbij.

A mature woman; Size=180 pixels wide

Marg Williams is our President.